måndag 16 februari 2009

Fast igen

Näe, nu har vi fastnat i "24" igen. Säsong fem på DVD. Det innebär återigen att hem och hus får försummas, barnen skickas i säng vid 4-tiden på eftermiddagen... Allt för att få följa Agent Bauer en vända till.
Ok, nästan så illa är det. Bara nästan. Det är faktiskt väldigt svårt att inte falla för "bara ett avsnitt till, bara ett avsnitt till".

Men i dag var vi faktiskt iväg hela familjen (det var helgdag här idag, så herr Dahlstrand var ledig från jobbet, hurra hurra!) till en botanisk trädgård. Man skulle kunna tänka att där inte finns så mycket att göra mitt i vintern, men den som sa det har tydligen aldrig varit i North Carolina mitt i vintern, för där fanns både det ena och det andra. Som fotograferades. Dagen avslutades sedan med att loppan fick feber och däckade totalt. Så nu väntar vi bara på att resten av familjen ska falla - Det är nästan lika spännande som "24".

Tyvärr får de där fotona komma upp i morgon, för just nu hör jag högt och tydligt hur Jack ropar på mig, att om jag inte kommer nu så kan han inte hitta nervgasen innan de illasinnade terroristerna tar kål på halva (minst) Los Angeles.... Och we can't have that happen, now can we ;-)?

2 kommentarer:

Marianne sa...

Bra att du hjälper honom, hur skulle det annars gå?

Hoppas lilltösen blir frisk snart. Ska bli KUL att se fotona!!!

Kram!

Jenny sa...

Marianne: Nej det är ju just det, jag menar det här att hålla på att jaga terrorister skulle man ju kunnat tänka att CTU klarade själva. Men klart man ställer upp, när Jack kallar ;-)...
Kram!