onsdag 25 februari 2009

Dumt helt enkelt

Kanske är jag extra trött och grinig; Men varför, i all sin värld, skulle man göra designa ett paket med pasta och inte skriva ut koktiden? Ens ungefärligt. "Cook until desired tenderness" - Ja men tack så mycket, det kunde jag väl aldrig ha tänkt på att göra utan er uppmaning. Frågan är dock hur länge eländet måste koka innan jag ens är i närheten av mitt önskade pasta-tuggmotstånd? Om jag vill värma annan mat till också och äta dessa ihop med pastan, i varmt tillstånd, när ska jag så börja tillaga dem? 5 minuter? 10? En timme?

Va!? Va!? Idiotiskt.

Jag tror att det är dags att gå och natta mig själv, innan jag hittar fler saker att hetsa upp mig över.

4 kommentarer:

thebromanders sa...

Ja, verkligen. Urdumt!! Vilken miss.

Victoria sa...

Det var korkat! Sånt där hittar jag ibland när jag letar recept, typ:

"Ta fläskfilé, stek i gryta med lök, häll på creme fraishe och låt det bli simmigt. Krydda."

HALLÅ??

Kram/Vic ;o)

Jenny sa...

Mz.Olsson: Ok, jag var lite trött igår, så idag hade jag kanske inte blivit FULLT så upprörd, men det är verkligen korkat ändå. Jag tror faktiskt att jag ska ringa tillverkaren och "klaga". Alltid kan det väl hjälpa någon! Kram!

Victoria: Ja men åh, såna recept hatar jag också! Det är kanske lätt att bli hemmablind också, när man gör saker ofta eller så, så vet man ju själv hur länge fläskfilén ska stekas och vad man brukar krydda med, typ. Fast det lät som ett gott recept, om vi bara kunde klura ut vilka kryddor att använda ;-). Kram!

Marianne sa...

Urdumt och korkat var orden! Men det var väl någon chic och hip reklambyrå som hade fått uppdraget ...

Kram!