torsdag 17 januari 2008

Fru D´s känsla för snö

I natt fick vi hela FEM centimeter snö här Charlotte... Minsann ;-). Tyvärr började det övergå i snöblandat regn redan framåt tidiga morgonen, men när barnen kom upp låg det fortfarande tillräckligt mycket kvar för att de skulle kunna ge sig ut i trädgården och bli riktigt ordentligt genomsura av regn och blötsnö. Men roligt hade de!

Prinsen som faktiskt aldrig sett snö (vad han kommer ihåg i alla fall, när vi var i Sverige med snö senast var han bara 6 månader), var som fisken i vatten och började, på klart manligt vis, genast att försöka tillverka snöbollar att kasta. Prinsessan ville göra snöänglar, men detta avstyrde den någon mer snöerfarna modern. Dels var det alldeles åt fanders för blött och lerigt och dels var det alldeles åt fanders för lite snö. Men som sagt, de fick i alla fall en smak av vinter och här i södern får man nog vara glad för det lilla. Det är i alla fall så mycket roligare att det faktiskt KAN snöa, även om det aldrig är varken ofta eller mycket, för i Houston var ju chansen i princip noll.

Alla skolor hade givetvis stängt idag, hur skulle man ju bara kunna tänka sig att ta sig dit när det är lite halt ;-), så det har blivit en mysig hemmadag istället med båda barnen, och en liten playdate över lunchen när vi faktiskt vågade oss ut, ovanpå det.

Inga kommentarer: