tisdag 11 maj 2010

Visst kan Lotta cykla!

Glömde ju helt bort att berätta att mitt i sjukstugeriet så gick kronprinsen ut med pappa och cyklade. Och plötsligt cyklade han utan stödhjulen också!
Sedan cyklade han in i en bil också, som tack och lov stod parkerad och inte körde. Fast det var med stödhjulen på och berode mest på att han envisas med att titta bakåt och inte framåt. Vi avskriver det som olycksfall i arbetet.

Eventuellt riskerar det tyvärr att bli fler arbetsmissar, eftersom den lille cyklisten än så länge varken kan starta eller stanna utan hjälp. Men som sagt, rakt fram går det alldeles utmärkt.
Och frågar man Elias så är det bästa av allt att han lärt sig cykla före bästisen J - och ett helt år tidigare än storasyrran lärde sig!

2 kommentarer:

Desiree sa...

Kul. Han har all anledning att vara en mycke stolt liten kille. Det är stort att lära sig cykla och naturligtvis räknas det ju extra mycket om man lärt sig både långt tidigare än stora syrran kunnat och bästisen.
Kram!

Emmama sa...

Duktig duktig! :) Min son kämpade länge med att lära sig att trampa FRAMÅT och inte bakåt eller hackigt framåt.. Trägen vinner och sen är mamman mallig! :)

Kram!