onsdag 11 mars 2009

Mer att sakna

Nu har jag kommit på vad mer, än fika, jag saknar här i USA: Handdusch!

Jag är väldigt kär i det djupa badkar som finns (och fanns i Houston) i vårt badrum här, men ooh vad jag saknar en handdusch. Jag gillar tex att duscha på kvällen innan jag går och lägger mig, för att ha det gjort, men eftersom jag inte kan sova på blött hår och sedan gå ut och visa mig bland folk nästa dag, utan risk för att skrämma slag på gamla, barn och andra med nedsatt imumförsvar -så måste jag om inte tvätta det, så defintivt blöta håret på morgonen. Och hur vackra kranar vi än har, så funkar det inte så bra.

Man kan stå dubbelvikt och krokryggig och då får man faktiskt in huvudet under kranen. Det är inte skönt, och det skvätter ner halva badrummet ändå, men det är klart att det funkar. Å andra sidan, en hederlig handdusch tillägg hade gjort livet enklare. Det finns, jag har sett dem, så helt ute och cyklar är väl amerikanarna inte, men jag har aldrig någonsin sett dem standard någonstans. Fråga mig inte hur amerikanskor blöter håret, tvättar barnrumpor etc, I don´t want to know.

Hmm... Snart kommer jag nog att börja yla om bidéer också. Inte för att jag varken riktigt förstått meningen med dem eller tänkt på dem på väldigt länge, men jag växte faktiskt upp med ett par stycken. Och nu har jag ju ett gäng barnrumpor att tvätta, menar jag...

2 kommentarer:

thebromanders sa...

Vi satte in en handdusch för ett tag sen. Guld värt, självklart!! Gå och köp en på Home Depot, vettja! Kostar inte särskilt mycket, 30 dollar ungefär tror jag...

Taina sa...

SAMMA HÄR!!! Om man inte har bidén, hur i helv... tvättar man stjärten utan att stå på händer? Eller så kan man hoppa i duschen som faaan och låta vattnet liksom skvätta upp! Köpte också en handdusch och kopplade på men den jäkeln bara lossnar och så är hela badrummet neddränkt. Får åka till Home Depot som Mz.olsson säger.
Kram