fredag 21 november 2008

Mitt liv som schweizerost

Nu sitter jag här, något mer inpacketerad än jag trodde. Hela armen har ett bandage (var de egentligen skar har jag ingen aning om, det gör ont mest överallt) och bandaget är i sin tur inklämt i en stor gul ostliknande kub av skumgummi med många hål. Barnen tycker att det är jättekul att jag har en ost på armen. Tur att de är lättroade.

Så här ska jag sitta tills på måndag, gärna med armen upp över huvudet dessutom (inte skönt och inte praktiskt). Att försöka använda högerhanden kan jag glömma, för den är spjälad i vinkel. Tur att mamma är här och att herr Dahlstrand kan jobba hemifrån. För att inte vilken tur att han kan skriva fort åt mig *vinke vink från herr Dahlstrand som inte har något att säga till om vad gäller texten*.

Nu ska jag gå och ta mig ett trevligt smärtstillande piller, man sover ju så bra på dem så det är inte klokt. Det är tur att jag inte har anlag för läkemedelsmissbruk. Tror jag i alla fall...

6 kommentarer:

LisaFlisa sa...

Skönt att operationen gick bra! Och lite spännande att läsa din text när det är herrn som skriver :-)

Ha det gott!

majsen sa...

Gott att hora att du mar bra och att herr dahlstrand staller upp.

Ses snart / M i NY

Victoria sa...

Skönt att operationen gick bra, och hoppas också att armen blir bra när "osten" åker av! ;o)

Tanja sa...

Krya på dig :)

Annika sa...

Skönt att det gick bra...
Pust...
Krya på dig nu!
Är det tabletten som börjar på P du har fått? Den är verkligen whooooozy!!! :-)
Kram!!

Jenny sa...

Alla: Tack för alla hälsningar och krya-på-digs! Det får bli lite kollektivt det här, för det tar så himmelens lång tid att skriva med vänsterhanden. Men stor kram till alla och envar!